Противно на голяма част от очакванията на хората, татуировките са модерна форма на изкуство, която имат дълга и интригуваща история. Възприемани от не малка част в обществото като "белег", те всъщност са плод на творческо самоизразяване, което е харесвано не само от "престъпниците". Дори напротив, смело можем да заявим, че към днешна дата всеки втори млад човек има поне една татуировка по тялото си, решението за която е било взето съвсем съзнателно.     

                                         

„Моряк без татуировка е като кораб без грог: не плава“ – Самюел О’Рейли, тату-майстор

                                               

С напредване на времето изкуството и техниката за изработка се променят. Сами по себе си татуировките също се различават със своята големина, цвят, изработка и най-вече с послението, което носят. То може да бъде, както лично и интимно, така и публично, лесно разгадаемо от околните и насочено именно към всички тях.

Едно обаче е важно да знаете, преди да татуирате нещо на тялото си, без значение къде, трябва да сте сигурни, че татуировката е оргинална и има личен смисъл за вас самите. Защото няма нищо по-лошо от шаблонни и некачествено изрисувани изображения или надписи, които ще останат на тялото ви докато сте живи. 

31 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.