Маникюр в тъмни цветове е едно от най-практичните решения. Освен това през есенния сезон повечето хора са склонни към меланхолия, а заглушените нюанси помагат да се изрази това настроение.

Ако сте смятали, че тъмният маникюр е подходящ само за непокорните тийнейджърки, грешите. В зависимост от идеята, тъмните нюанси могат да изглеждат много елегантни и ще подхождат дори на бизнес възрастни дами. Днес ще ви покажем варианти на есенното изкуство за нокти.

Как да изберем правилния дизайн на тъмен маникюр?

Въпреки факта, че едноцветният маникюр върху нокти с всякаква дължина изглежда еднакво, маникюрът с различни шарки може визуално да удължи или съкрати не само ноктите, но и пръстите.

Това е важно за тези, които винаги са искали да имат грациозни пръсти като на пианист. Но неправилно подбраният дизайн може да превърне дори най-грациозните ръце в къси пръсти.

Моля, обърнете внимание, че тъмният маникюр за къси нокти трябва да бъде или едноцветен, или с преобладаване на някакви вертикални шарки. Моделите, нанесени върху нокътя, визуално се разтягат и удължават.

Тези модели включват прости прави линии, вълнообразни и остроъгълни зигзагове и диагонални шарки. Разбира се, в някои случаи са разрешени и хоризонтални шарки, но в този случай всичко зависи от опита на вашия маникюрист и избора на цветове.

Можете да видите опциите за маникюр в тъмни цветове. Приятно гледане!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако наситените тъмни тонове не ви харесват, тогава препоръчваме да направите нежен пастелен маникюр. Изглежда много деликатно и е идеално за тези, които работят в офис със строг дрес код.

Харесайте страницата на Jurnal.bg и във Facebook

 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.