Поп певицата Цвети Радойчева прекара последните месеци в изолация на своята вила. И докато светът се бореше с пандемията от COVID-19, тя се предпази от него, драстично ограничавайки социалните си контакти. Междувременно обаче успя да се пребори и с един проблем, с които се опитва да се справи от 10 години – сенната хрема.

Първи симптоми

Сенната хрема в последните години е доста разпространен проблем. При Цвети той се проявява за първи път, когато тя кандидатства в музикалната академия преди години. Тогава изпълнителката имала затруднено дишане и хрема, които носели голям дискомфорт по време на пеене. И макар че първоначално помислила, че става въпрос за грип, в крайна сметка се оказва сенна хрема.

Как се справи певицата с алергията?

Всяка пролет гласовитата красавица се опитва да преодолее раздразнението на носа и подуването на очите – странични реакции от сенната хрема заради цъфтежа на дърветата и цветята. През годините пробва различни медикаменти, както и хомеопатия, но постига само моментно облекчаване на симптомите.

Преди 3 години Цвети решава изцяло да промени начина си на хранене и именно така слага край на неразположенията. Изключва от менюто си всички млечни продукти, а през периода на цъфтеж не се храни с никакви тестени изделия.

Доверява се на д-р Гайдурков и по нейната специална програма Радойчева започва да набляга най-вече на суровата храна, суровите ядки, сезонните плодове, зеленчуците, морските дарове и варивата. Освен това всеки ден диетата ѝ включва три сурови жълтъка (вероятно сте чували, че се отразяват добре на гласа). А както се вижда, освен за здравето, този режим помага и за поддържането на перфектната ѝ фигура.

4 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.