Думите празник и скука нямат място в едно изречение. Да поговорим за червеното и празниците.

Заложете на силни цветове, които да създават топла атмосфера .Облечете се в червено. Не случайно повечето неща по Коледа са в този цвят. Само се огледайте: Костюмът на Дядо Коледа е червен. Ами коледната звезда!? Украсата на елхата включва поне една червена топка. Виното за Бъдни вечер трябва да е червено. Това е цветът на празничната магията. Червеният цвят е символ на толкова много неща. Направете така, че да работи и за вашето отлично настроение.

Червеното не е просто цвят от палитрата, то е символ. Този цвят е власт, емоция и живот. Той е и магьосник. Превръща в главен герой всеки, който дръзне да го носи. Символ е на младостта и живота. Ферарито е с цвят червен... така се пееше в една песен. Модерните торти с кадифен вкус също са червени.

Говорим си за празниците и как да ги прекараме добре и с усмивки. Вече е започнала маратонът на всякакви вечерни и среднощни забави. На повечето банкети и тържества и тази година хората заложих на класическото черно. Но така всички са като служители на погребална агенция. Червеното липсва! Пълна скука! Защо бе, хора? Какво празнично има в това?

Дами, заложете на малка червена рокля. Облечете се с настроение. Не се страхувайте да привличате вниманието към себе си. Сложете брошка или обеци, или пък огромен пръстен в огнен цвят. Направете маникюра си такъв. Ами косата? Няколко червени кичура ще освежат визията ви моментално. Покажете страст! Червило и дантелено бельо - всичко да е в червено. Почувствайте се секси и неотразими. Празниците са за това!

Ако ви харесва идеята да сте облечени в тон с половинката, знаете на кой цвят да се спрете.

 

 

Акцентите в мъжкото облекло могат да бъдат чорапите,вратовръзката или закачлива папионка, колан, часовник и ризата, разбира се.

Придайте повече пищност на масата за гости.

 

Сложете червени свещи и такива салфетки. Ресторантите украсяват всеки стол с панделка, идеята е страхотна. Направете го и у дома. За гостите си пригответе червени коктейли - Сангрия или Блъди Мери ще са чудесен старт.

Бъдете вълнуващи и развълнувани!

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.