Личният консултант Зара Атанасова, за която преди време ви разказахмене спира с успехите извън пределите на България. В момента тя е в Дубай, където прекара Kоледа и Нова година. Заедно със забавленията обаче чаровната блондинка продължава и с работата. И по време на една онлайн консултация в лобито на хотела, в който е отседнала, ѝ се случило нещо много интересно.

Нова среща

Зара забелязала, че една любопитна дама я гледа доста настоятелно. Нямало как да остане незабелязана, тъй като била облечена доста атрактино - целите ръкави на дрехата ѝ били покрити с диаманти.

След финала на онлайн консултацията си, Зара се запознала с жената, която поискала Атанасова да ѝ разкаже повече картите "Десте", в гадаенето по които нашето момиче е специалист. Интересът обаче не приключил с това. Жената поискала Зара да ѝ предскаже какво я очаква по картите "Десте" и да ѝ направи нумерологична прогноза, след което дамата останала абсолютно поразена, защото Зара била много точна във всичко, което споделила с дамата.

Коя обаче е тайнствената жена?

В крайна сметка се оказало, че случайната клиентка не е коя да е, а много известна султанка. И понеже тя останала изключително доволна, Зара направила консултация на цялото семейство.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.