Не всички можем да се радваме на голяма и просторна баня, но затова пък е съвсем постижимо да превърнем дори малката квадратура в практично помещение. Със следващите идеи за организиране ще превърнете кътчето за душ едновременно във визуално по-голямо, уютно и в същото време ще откривате лесно всичко, което ви потрябва.

 

 

Поставка за козметични продукти, която се прикрепя към душа.

Прикрепяйки стойката за козметични продукти точно под душа, спестявате място от останалото пространство. Освен това ще бъдете улеснени и много по-бързо ще достигате до шампоана или балсама си.

 

 

Ратановите кошове създават уют във всяко помещение. Сложете кърпите в тях.

Можете да ги поставите под мивката, като по този начин ще постигнете рустик стил и екстравагантност дори в съвсем малка баня. Сложете хавлиите вътре и така винаги ще имате по една чиста под ръка.

 

Постигнете уют в банята с малки рафтове, които са специално пригодени за поставяне в помещения с влага.

Кой казва, че банята не може да бъде уютна? Не само, че може, а е абсолютно задължително. Лесно можете да закупите отделни рафтове и да ги монтирате сами в някой от ъглите. Поставете върху тях книга, свещ или лосион с красива опаковка и готово - имате баня мечта, независимо от квадратурата!

 

 

Шкафовете ще бъдат винаги подредени с разпределител за вещи.

Използвайте организационен разпределител за вещите си, за да не цари никога хаос в чекмеджетата. Така не само ще поддържате ред, но и далеч по лесно ще взимате всичко, което ви потрябва, без да губите излишно време в търсете.

 

 

Стъклената кутия за тампони или клечки за уши е не само практична, но и много красива.

Този малък аксесоар ще превърне кътчето около мивката в интересно и по-приветливо място. Особено полезно ще е за дамите, които използват памук или тампони за почистване на грим. Можете да сложите в него и клечки за уши.

 

Шкаф, разположен над тоалетното казанче, ще ви спести много място.

Поставяйки мебел за съхранение над друг обект, използвате максимално пространството на височина и по този начин отваряте ново такова по широчината на помещението.

 

Източник и снимки: good housekeeping.com

38 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.