Копие на книгата, написана от младия учен Светослав Александров, ще бъде пренесена в далечни космически измерения на флашка. Така авторът доказва, че всички мечти, свързани с това да изпратиш нещо свое в Космоса, могат да бъдат осъществени.

''Аз, виртуалният астронавт'' е впечатляваща книга, написана от един от най-добрите популяризатори на наука в България. Като професионален учен и доктор в областта на биологичните дисциплини, авторът задава на своите читатели редица въпроси като "Мечтали ли сте си някога да полетите в Космоса? Да работите в НАСА? Може би ви се струва прекалено трудно и неизпълнимо – или трябва да станете летец-изпитател, или да сте най-добрите в областта на физиката и математиката.

А какво ще кажете да работите в областта на космонавтиката от комфорта на вашия дом? Не е невъзможно! Благодарение на бурното развитие на интернет, мобилните телефони и преносимите компютри, днес всеки може да се превърне във "виртуален астронавт'' и сам да допринесе за космическото развитие на човечеството. Нужно е само да го желаете и да сте готови да развивате вашите най-добри таланти и умения.

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.