Началото на годината е и всеки е изпълнен с надежди и очаквания за предстоящите дни. Дали 2020-та ще е успешна за вас, какви предизвикателства ще ви донесе и за какво да внимавате, едва ли има човек, който да не иска предварително да е подготвен. В поредицата на Jurnal.bg ви предлагаме да прочетете годишния си хороскоп. Започваме с трите зодии - Овен, Телец, Близнаци!

Годишен хороскоп за Овен 2020

Тази година за представителите на зодия Овен е фокусирана основно върху кариерното развитие. Въпреки че тази перспектива може да ви звучи малко скучно, всъщност процесът няма да бъде толкова монотонен и фиксиран  – двете думи, които ви ужасяват!

2020 носи повече динамика, устрем и нужда от креативност. Можете да използвате годината, за да въплътите амбициите си в действия към лидерски позиции. Всичко, което ви е необходимо, е да насочите качествата си към продуктивна дейност и да не се отказвате от целта.

Годината може да бъде напрегната в кариерно отношение, но всяко допълнително усилие ще бъде възнаградено след декември 2020.

През първата половина на годината фокусът ви пада основно върху постигане на професионални цели и балансиране на личния ви живот. Очаква се стари грижи от личния ви живот да породят наново напрежение, но лятото е времето да ги загърбите.

През есента се Марс остава във вашия знак доста дълго поради ретроградното си движение. В периода от 9 септември до 13 ноември ще се чувствате изтощени и неудовлетворени от дейността си. Това ще бъде единствено усещане, така че не спирайте да бъдете активни и продуктивни – използвайте уикендите за пълноценен отдих.

Юпитер ще окаже много благоприятно влияние върху социалния ви живот през декември, зареждайки ви с оптимизъм, облекчение от напрежението през годината и многобройни социални мероприятия.

Всъщност тенденцията да се представяте по-добре, да се запознавате с повече нови хора и да създавате приятелства продължава до март 2023. Периодът е особено подходящ за осъществяване на мрежа от бизнес контакти.

Годишен хороскоп за Телец 2020

За телците 2020 носи още повече свобода и желание за разчупване на рутинното. Нетипичното, нали? Дългият транзит на Уран обаче подкрепя разчупването на правилата, които Телецът така ревностно почита. 2020 ще ви предизвика да се развивате, да опитвате нови неща и да се опознаете по-добре. Годината ще ви предложи множество възможности под формата на курсове, проекти, развиване на умения, придружени с щедра щипка мотивация.

Пролетта е спокойна за вас. Дава ви възможност да се настроите за тенденцията, която владее цялата година – а именно работа, работа и още работа. Въпреки че в личния си живот откривате нови фронтове и избягвате праволинейното си поведение, в професионално отношение 2020 е основополагаща.

В периодът 2020-2023 кариерата е особено важна тема и периодът възнаграждава усилията ви щедро. Сега е моментът да бъдете организирани, концентрирани и готови на действия, за да постигнете целите си.

Летните и есенни месеци са подходящо време за завършване на проекти в сферата на обучението и комуникацията. Възможно е да усещате лека безтегловност, докато чертаете новите планове за бъдещето си. По-директно повлияни от въздействието на Уран през 2020 ще бъдат телците, родени между 20 и 22 април.

Годината продължава спокойно за телците, няма големи сътресения и ретроградни периоди със специално значение. Важно е телците, които обикновено не са зодия, възприемаща резките промени, да осъзнаят, че 2020 е важен преход към динамиката в кариерно и материално отношение, задаваща се през периода 2021-2023 година.

Личността ви се променя заедно с транзита на Уран и вие се наслаждавате на по-освободената си личност. Имайте предвид, обаче, че хората, които ви познават от дълго време може да не знаят как да подходят към променящото ви се Аз. Говорете откровено с тези, на които държите.

Годишен хороскоп за Близнаци 2020

За близнаците фокусът през 2020 година пада върху духовното развитие в областта на независимостта и креативността. 

През първата половина на годината Венера има силно влияние във вашия живот. Тя се движи през вашия знак през пролетта, но в периода 13 юни – 25 юни се движи ретроградно. Какво значи това за вас? През пролетта се чувствате романтично настроени, изпитвате нужда от партньора си (или кандидат-партньор) и наистина привличате хората около вас. Истината е, обаче, че времето е най-подходящо за вглъбяване в собствения Аз и себеопознаване, което да избистри идеите ви от какво се нуждаете в любовния си живот.

Конфигурациите на Юпитер, Сатурн и Плутон забъркват ужасна каша в личния ви живот като изкарват на повърхността проблеми, които дълго сте игнорирали. Ако решите, можете да използвате този момент, за да загърбите старото, да разберете какво търсите и да започнете на чисто.

В началото на годината се очаква голямо събитие за представителите на Близнаци, което да ви накара да помислите на кого и какво можете да разчитате в добри и лоши времена. 2021 определено ще бъде по-стабилна от 2020, но сега е моментът да сложите началото.

Към края на 2020 нещата се успокояват – приемате новите си възгледи по-спокойно, преосмисляте приятелствата, връзките и контактите си и като цяло се насочвате с по-реалистична представа към 2021.

Четете седмичния хороскоп за всяка зодия тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.

32 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.