Началото на годината е и всеки е изпълнен с надежди и очаквания за предстоящите дни. Дали 2020-та ще е успешна за вас, какви предизвикателства ще ви донесе и за какво да внимавате, едва ли има човек, който да не иска предварително да е подготвен. В поредицата на Jurnal.bg вече ви представихме годишния хороскоп за Овен, Телец и Близнаци! Сега продължаваме със следващите - Рак, Лъв, Дева.

Годишен хороскоп за Рак 2020

За представителите на зодия Рак 2020 носи голяма порция преосмисляне на връзките. Макар и по природа да обичате да споделяте семейния уют с някого, още през януари се задават астрологични конфигурации, които ви карат да преосмислите позициите си. Може би носите със себе си връзки, които вече единствено ви теглят назад. 2020 е времето да се отървете от връзките с хора, които не ви позволяват да растете като личности. 

Периодът април-ноември за вас е чудесно време да се свързвате с хора и проекти. Очаква се те да ви донесат единствено щастие – благодарение на позициите на Юпитер и Плутон. С ретроградните движение на Венера и Марс, обаче, е доста вероятно да се наложи да преосмисляте дали обичате работата си.

Май-Юни и Септември-Ноември са периоди, в които е много възможно да се чувствате неуверени в собствените си възможности и/или репутация. Използвайте тази несигурност, за да докажете на себе си, че сте на прав път.

През втората половина на 2020 фокусирате вниманието си основно върху баланса между професионален и личен живот (особено романтичен). Периодът е подходящ за комуникация и запознаване с нови хора, за пътуване и изучаване на непознати досега теми.

Комуникацията тази година може да бъде от изключителна полза в сферата на бизнеса през 2021. Друго, което изисква вашето внимание, е това как се чувствате духовно и физически. Опитайте се да отделите необходимото време за връзката си със себе си преди да разрешавате проблеми с партньора си.

Тази година носи приятни промени за зодия Рак, учейки го да включва време за почивка, за връзка със себе си и да социализира по-смело.

Годишен хороскоп за Лъв 2020

Зодия Лъв може да се похвали с чудесна програма за 2020 година. Въпреки че 2020 носи за някои зодии единствено труд и постоянство, за лъвовете се очертава чудесна година, наситена с динамика, решения и немалка доза късмет.

През новата година представителите на Лъв ще трябва да вземат решения – няма бягане! Тези решения ще касаят любовния, професионалния и здравословния ви живот. За щастие, 2020 идва с голяма доза мотивация. Отчасти тази мотивация се дължи на положителното влияние на Юпитер за лъвовете заедно с голяма доза ентусиазъм и късмет.

В романтичен аспект 2020 ще бъде решаваща година за мнозина от вас. Досегашните ви връзки ще трябва да бъдат подложени на честна ревизия. Откритост и споделяне на отговорностите ще бъдат ключа към разрешаването на проблемите, които криете досега.

Работата в екип ще бъде силна тема за вас, лъвове! Знаем, че обичате да се изявявате като бляскави соло играчи, но през 2020 отборната игра ви носи много повече в личен и професионален план. През декември 2020 решенията, които сте взели за романтичните си връзки ще бъдат основата на периода до 2023. Това, което сте взели като решение, ще подкрепяте усилно през следващите години.

Време е и за малко почивка и баланс в здравословния ви режим. Юпитер оказва много добро влияние в тази сфера, карайки ви да се замислите, че е време да забавите темпото. Ентусиазъм и мотивация ви подкрепят да промените режима си на работа и да оставите малко повече време за готвена храна и физически и умствени упражнения.

Въпреки че годината не се очертава особено забавна с толкова много предстоящи избори в сферата на работата и личния живот, това са основите, които полагате и е добре да се постараете. По време на ретроградното движение на Марс в периода от 9 септември до 13 ноември ще изпитвате единствено умора и негодувание, ще искате да разкарате всяка капка дисциплина и да се отдадете на малко „почивка”.

Съветвам ви да се придържате към кратките паузи и да си припомняте, че всичко, за което работите, всъщност остава единствено за вас.

Годишен хороскоп за Дева 2020

2020 носи на представителите на зодия Дева уроци как да се наслаждават на случващото се около тях. Всички знаем, че тези хора са изключително дисциплинирани, неуморни и склонни да пренебрегват собствените си нужди в името на семейството и близките. 2020 е отредила за вас повече време за спокойствие, наслада и поглед навътре.

Както обикновено, вие не спирате да работите върху кариерата си, така че влиянието на Козирог не ви смущава тази година. Единствената забележка, която небесните тела ви отправят се изразява с присъствието на Венера за дълго време във вашия знак.

Тя трябва да ви накара да обърнете повече внимание на себе си, на връзките си, на това, което имате и да му се насладите. Венера цели да ви накара да погледнете назад и да почувствате удовлетворение от добре свършената работа.

Положително влияние от страна на Юпитер и Нептун прави 2020 специална за вас, защото по-лесно се влюбвате в идеи, хора или проекти. Успявате да направите място в така заетото си ежедневие (а и съзнание) и допускате нещо ново в живота си. Отдайте се без резерви на тази астрологична конфигурация.

2020 ви носи огромни количества ентусиазъм и решителност да изградите личното си щастие чрез постигане на лидерство в службата, установяване на сериозни романтични връзки, отдаване на хобита и интереси и грижа за себе си. Активният ви начин на живот не пречи на всичко това, а напротив – помага му.

Годината се очертава спокойна и приятна с настъпващи за ваше добро промени основно в личния ви живот. Не се пазете от тези промени, а ги приемете и им намерете място в ежедневната си рутина. Това ще даде най-добър ефект върху вашето благоденствие през 2020 година, а също така и през идващата 2021. Но тя все още е далеч.

Очаквайте годишния хороскоп и за следващите зодии!

Четете седмичния хороскоп за всяка зодия тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.

 

 

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.