Началото на годината е и всеки е изпълнен с надежди и очаквания за предстоящите дни. Дали 2020-та ще е успешна за вас, какви предизвикателства ще ви донесе и за какво да внимавате, едва ли има човек, който да не иска предварително да е подготвен. В поредицата на Jurnal.bg вече ви представихме годишния хороскоп за Овен, Телец и Близнаци, както и за Рак, Лъв, Дева. Сега продължаваме със следващите - Везни, Скорпион, Стрелец.

Годишен хороскоп за Везни 2020

Представителите на зодия Везни ще имат нелека година по отношение на самите себе си. 2020 е повратна година за Везни – тя ще ви накара да обърнете поглед по-дълбоко към себе си, да обърнете внимание на малките проблеми,които игнорирате и да се насочите към следващата година, приели всичко, което до момента сте пазели в някой прашен ъгъл. Какво имам предвид точно?

През тази година фокусът ви няма да бъде толкова насочен към вас самите. Ще чувствате нуждата да обърнете внимание на дома и семейството си, да се върнете назад към детството си и да се освободите от някои излишни притеснения. През тази година ще сте доста домашно ориентирани и това значи, че ще искате да направите почистване както на материалния ви дом, така и на излишното във връзките ви.

Докато сте вглъбени в разрешаването на собствените си дилеми, имайте предвид, че е добре да следите дали това, което споделяте с партньорите ви е споделено  както материално, така и духовно. През периода април-август ще имате чувството, че е време за промени и няма да бъдете убедени, че настоящият ви начин на живот е удовлетворителен. Вземете мерки и не се колебайте.

Голямо предупреждение, от което представителите на зодия Везни имат нужда  - докато минавате през периода на преоткриването си, най-вероятно ще пренебрегвате нуждите си от хармонична диета, режим на спортуване, почивка и т.н. Затова при всяка възможност използвайте времето си, за да облагородите тялото и ума си.

Периодът на лутането и търсенето на новото Аз приключва през декември, когато ставате по-уверени в себе си и отново се впускате в така типичното за вас социално поле. 

Годишен хороскоп за Скорпион 2020

Комуникации. Бизнес. Умения. Това са сферите, в които 2020 ще бъде щедра с представителите на зодия Скорпион. През тази година предстои работа в тези сфери, но не трудна и тежка работа, а подобряване на досегашните умения. Това ще ви донесе чудесни резултати през 2020 и следващите години.

Макар през последните години да се чувствате леко колебливи в начинанията си, през 2020 ще се убедите, че стоите на правилния път и ще тръгнете смело по него. Ако пък не сте уверени, не се колебайте да смените курса, проучвайки нови пътища.

Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот. В отношенията си у дома и с партньорите си отдавна имате проблеми, които всеки път избягвате. Тази година те излизат наяве и е време да се намерят решения.

Добрата новина е, че в професионален план нещата изглеждат чудесни. С малко дисциплина и смелост, резултатите, които искате да постигнете са ваши. Не се колебайте да приемете предложения за обучения, семинари или форуми. Комуникирайте и създавайте мрежа от контакти. Всичко това ще се отплати през идните години.

В романтичен план нещата не са кристално ясни, но тази година определено е началото на по-подреден период. Ако досега сте чувствали липсата на подкрепа от страна на партньорите си, то тази година Нептун и Юпитер са в конфигурация, която подпомага срещите с подходящи хора.

Дори да не срещнете „единствения” партньор до живот, то определено годината ще е по-ярка и връзките ви ще се радват на повече романтика, забавления и дори нотка мистериозност.

Годишен хороскоп за Стрелец 2020

2020 носи невероятни промени за зодия Стрелец! И не, това не са драми или неочаквани радости, а самото им поведение. Въпреки че знаем колко спонтанни са представителите на този знак, през 2020 влиянието на Козирог силно се усеща в живота им и работи в тяхна полза.

За представителите на зодия Стрелец 2020 носи огромни възможности в сектора на работата и финансите. Вие не се славите като спестовници или скръндзи, но тази година имате много възможности да предприемете стъпки за подобряване на финансовото си положение чрез креативност и постоянство.

Работата не ви плаши, а учудващо през тази година и дисциплината става ваш приятел и не се боите от нея. Пътешествията и броденето из духовното отстъпват място на креативна мисъл и смели действия.

Още един интересен факт – през тази година вие сте ориентирани към подобряването на условията в дома си. Искате да подобрите както материалните условия, така и рутината си. Имате мотивация да се придържате към здравословен начин на живот, а цялостния дух на годината ви помага да осъществите плановете си.

През януари аспект между Сатурн и Плутон ви кара да размислите как може да подобрите финансово си положение. Благоприятна конфигурация между Юпитер и Плутон ви дава необходимата доза оптимизъм, енергия и желание за работа от март до ноември.

В периода от средата на май до края на юни се очаква да обърнете по-сериозно внимание на връзките си и нуждите си в романтичен план. Това е време, в което по-скоро ще премислите в каква ситуация сте, от какво имате нужда и дали това, което имате е правилно за вас самите.

Тази година не се очакват големи сътресения в този аспект на личния ви живот. Отношението ви към дома през 2020 благоприятства до известна степен и връзките с роднини.

Годината е чудесно време да се отдадете на работа, да бъдете отворени към новото, да учите и да творите. Всички тези начинания ще бъдат благоприятствани от факта, че имате истинска мотивация да постигнете успехи и не се страхувате да внесете думата „дисциплина” в рутината си.

Очаквайте годишния хороскоп и за следващите зодии!

Четете седмичния хороскоп за всяка зодия тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.

 

 

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.