2020 години определено е доста непредсказуема и изглежда няма скоро да се подредят нещата. Затова нека проверим какво ни очаква според астрологията и предсказанията на ясновидците.

Какво ни очаква през 2020 г.?

Ново началото и разчупване на старите модели. Всичко това ще е съпътствано с несигурност и много напрежение, но те ще ни отведат до началото на нова епоха. Едно от доказателствата беше през юни, когато имаше слънчево и лунно затъмнение, както и шест планети едновременно имаха ретрограден ход - Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон.

От тях само Венера приключи с вървенето назад малко преди края на месеца. Планетата на любовта, връзките и финансите е преживяла своята символична смърт и прераждане през този юни. Останалите продължават ретроградният си ход и през лятото, и през есента. Астролозите са категорични, че тези небесни сигнали ще дадат мощно отражение върху живота ни през следващите 18 месеца – до края на 2021-ва година.

Ерата на Водолея

2020 г. е свързана с ерата на Водолея и се смята, че тя ще е ключова за хода на историята. Всичко ще е на бързи обороти и най-добре ще се справят тези, които се откажат от рутината. 

"Това означава, че ти си на пътя като в картите Таро – "Глупака", който тръгва с една бохчичка и цялата му сила е в сопата на рамото. Нищо друго нямаш под ръка. Нямаш спестени пари. Нямаш приятели, които да ти помагат. Не знаеш къде ще ядеш. Не знаеш къде ще спиш. Напрактика такива ще бъдем 200 години напред", обяснява астрологът Антоанета Салфидж пред Bulgaria On Air.

Ново начало

  • трудности;
  • конфликти;
  • предизвикателства;
  • обрати.

До година и четири месеца в България ще се появи голям лидер, който ще е харизматичен, ще обедини хората и ще ги поведе след себе си. Експертите твърдят, че ще бъде млад човек, който досега не е бил в политиката. По образование може би ще е юрист. Такава е прогнозата на ясновидката Илиана Чаушева – Гюкчен.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.