Съвременният живот е невъзможен без числа: те ни заобикалят навсякъде, започвайки от датата на раждане и т.н. и носят определен смисъл. Така нумеролозите са сигурни, че определено значение се крие и зад последната цифра на телефонния номер.

Това може да повлияе на съдбата на човек, да привлече определени събития в личния му живот. В допълнение, такава цифра може да бъде пряко свързана с късмета и успеха в професионалната дейност. 

Какво значение се крие зад различните цифри, на които завършва телефонен номер?

Цифра 1

Смята се, че осигурява защита от завистливи хора, вдъхва увереност и насърчава напредъка. Единицата тласка човек към лидерство, дарява със смелост.

Цифра 2

Означава енергия, сила. Ако се появи в края на вашия телефонен номер, значи имате високо ниво на енергия. Понякога през нощта ставате много активни и това не е случайно: Луната покровителства двойката.

Цифра 3

Тройката помага за генериране на идеи, което е изключително важно за хората с творчески способности. Ако в момента нямате партньор, опитайте да замените телефонния номер: ако завършва на 3, това ще активира енергията в романтична посока.

Цифра 4

Четворката осигуряват здраве и стабилност. Имайки такъв номер, човек се възстановява по-бързо и се чувства по-силен. Освен това цифрата 4 помага за стабилизиране на важните сфери на живота.

Цифра 5

Тази цифра отговаря за комуникацията, дава красноречие и помага за изграждането на взаимоотношения. Ако телефонният номер завършва с 5, тогава собственикът му лесно може да взаимодейства с други хора и те буквално се свързват с него.

Цифра 6

Шестицата е страхотна за личния ви живот. С нея човек по-често привлича вниманието на противоположния пол. Особено успешен ден е петък, който е покровителстван от Венера - знак, който олицетворява връзките.

Цифра 7

Номерът е отговорен за късмета и интуицията. Ако се удвои (има две поредни 7-ци), дори проявата на суперсили е възможна. Човек започва да чувства мощна подкрепа от Вселената, той има много сила - изглежда, че ангелът му пазител е постоянно наблизо. ,

Цифрата 7 подобрява личностния растеж, благоприятства придобиването на нови знания и развитие във всички области. Ако все още не сте намерили целта си в живота, 7-те ще ви насочат в правилната посока.

Цифра 8

Осем привлича финанси, освобождава място за паричен поток. Ако телефонният ви номер завършва с 8, но постоянно ви липсват финанси, потърсете причините за тази ситуация. 8 е мощен паричен егрегор, който трябва да се използва добре.

Цифра 9

Ако телефонният ви номер завършва с 9, тогава хората често се обръщат към вас за помощ. Не се страхувайте да помагате на другите, защото това е, което сте предназначени да бъдете. Това се отнася и за тези, които продават нещо, правят бизнес: най-вероятно клиенти не им липсват.

Цифра 0

Тази цифра в нумерологията означава началото на всички начала. Тя не е празнота, както обикновено се смята. Нула е кръгът на света, който затваря всички числа. В телефонен номер нулата означава нов живот, празен лист хартия. Номер с такава цифра в края е добър за тези, които искат да започнат нов живот, искат да забравят всичко старо и да започнат отначало.

Харесайте страницата на Jurnal.bg и във Facebook

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.