Едва ли съществува човек, който да не е чувал за Алберт Айнщайн. Светът знае много за него - от любовта му към цигулката, до неговата теория на относителността. Въпреки написаното от и за гения, дали всъщност знаем какво се случва под повърхността?

От Curiosity решават да проведат проучване, за да разберат повече за характера му, след като получават страница с уравненията на Айнщайн от Историческото общество в Принстън. Уравненията са написани в началото на 50-те години, а това, което споделят експертите, е поразително.

Curiosity показва почерка му на експерти, които имат за цел да разкрият повече за характера на личността, криеща се зад написаното. За да направят нещата по-интересни, екипът на Curiosity разкрива самоличността на автора чак след разследването.

einstein

Източник: Curiosity

Това, което казват експертите, е повече от интересно. "Това е човек, който има дълбока концентрацията и обикновено е доста скептичен. Нещата трябва да му се доказват и той не се задоволява с повърхностни отговори. “ – казва експертът по почерк Дейн Робъртс.

Той добавя: „Има пробивен ум и сложни мисли, които биха били отвъд тези на населението“. Експертът Трейси Трусел също стига до подобни заключения: „Писателят е емпиричен мислител, воден от логиката и напълно е фокусиран върху своите цели".

Трейси задълбочава своя анализ: „Той е експерт в своята област и е допълнително задвижван от прецизност“. Говори и за работата, върху която работи: „Цялата тази тежка работа е изтощителна. Той е напълно износен и вероятно малко потиснат.“.

Може би това, което казват експертите, ще ви изненада, а може би не. Но не е ли впечатляваща науката графология, чрез която могат да бъдат разкрити толкова неща от вътрешния свят на човека?

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.