Всяко стадо си има черна овца. Не винаги тя е лоша, но винаги се откроява - ярко. Невъзможно е да се скрие сред останалите. Има и такива хора, които минават границите на познатото и разбираемото. Разбиват всякакви наложени норми като подлагат телата си на безумни трансформации.Толкова щури, че чак очите започват да ви болят от вторачването в тези експерименти.

Следва да ви запозная с едни хора, които не са лоши, не се представят за ексцентрични, нито за екстравагантни.

Те са просто "обикновени"  хора, които ще обърнат представата ви за свободен дух и нормална външност с хастара навън.

В описанието на лицата и телата им думи като обикновен и стандартен не могат да се използват.

№1 Итън Брамбъл /Ethan Bramble/

Само на 21 към, днешна дата, той има над 150 татуса. Всичко започва с обеци тип флеш, от тези, които ти разпъват ушната мида надолу. С времето интересът към модификации по тялото и желанието да бъде различен се превръщат в мания. Той има над 40 модификации, сред който -премахване на пъпа, разцепване на езика и татуиране на очните ябълки. За себе си казва, че това, което прави, не е нищо необичайно и сравнява интервенциите по себе си с боядисване на коса.

№2 Денис Авнер /Dennis Avner/

Той вярва изключително много в духовната сила на животните. Започва преобразяването си на 23 години. Прави всичко възможно да заприлича на тигър. Започва с първия си татус - райе на тигър. Следва пълна промяна. Подлага се на: корекция на носа, импланти във веждите, удължаване на ушите, изпиляване на зъбите. Носил е  синтетични мустаци. Умира на 54 години.

Приживе е казвал, че един ден ще се превърне в перфектната кръстоска между човек и котка!

№3 Ерик Спраг /ErikSprague/ 

Гущерът! Много часове под иглата на татуиста, за да се сдобие с реалистични люспи. Освен това има разцепен език и импланти във веждите. Пътува по света и изпълнява своя Freakshow програма.

Има жена. Има пор за домашен любимец. Но няма гущер!

№4 Мария Кристерна /Maria Christerna/

Тук има лична история. След години на домашно насилие, тя се измъква от капана и решава да се преоткрие. Избира да се преобрази като вампир. Имплантирала си е титаниеви рога, а има и промяна на зъбната форма. Над 200 татуса, пиъсинги и оцветяване на бялата част на очите.Ох! Хората са сключвали пръст при среща с нея или са обръщали посоката на погледа си. След като история и се разчува обаче, тя вече не е сочена с пръст. Когато не пътува, дава съвети на жени, жертви на насилие.

№5 Хенри Деймон /Red Skull/

Без съмнение най-големият фен на киновселената на Марвел и конкретно един от героите му е Червения череп. Той е част от поредицата Капитан Америка.

Нашият герой пък е част от жителите на Венецуела. Има вградени пластини по челото, отрязан нос, татуирани очни ябълки.Той не спира до тук. Поставя си импланти в бузите, брадичката и скулите, за да се доближи напълно до любимия си герой от комикса.

Докторът му го описва като любящ и всеотдаен съпруг и баща, и много добър син.Той допълва, че Хенри е напълно здрав физически и психически, просто е изключително привлечен от трансформациите на лицето.

Свобода или свободия, вие решавате. Знам със сигурност, че снимките няма да ви оставят равнодушни.

Пожелавам си да не срещам гореописаните герои на тъмно!

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.