Напоследък много странни диети навлизат на мода, но определено най-необичайна е тази, която е следвал французинът Мишел Лотито. С начина си на хранене той влиза в Книгата с рекордите на Гинес.

Всичко започнало, когато бил на 9 и пред очите на приятелите си счупил чаша и я изял. Впоследствие започнали да му се ядат всякакви странни неща, но не такива като пица с ананас или кисели краставички с течен шоколад. Той започнал да яде всякакво стъкло, велосипеди, компютри, легла.

Един ден Мишел отправил предизвикателство към себе си и решил да опита да яде самолет. Изяждането на едномоторния Cessna 150 отнема на Лотито две години - от 1978 г. до 1980 г.

Въпреки необичайните си хранителни навици, Лотито споделя, че никога не е имал стомашни проблеми. След смъртта му били проведени изследвания и открили, че причината за устойчивия му стомах е мутация в ДНК-то му, която впоследствие французите наричат синдром на Железния стомах.

В клипа може да видите как Мишел си пазарува електрически крушки и други метални предмети, които по-късно да похапне. Въпрос на вкус, казало кучето...

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.