Вече ви показахме 5 легендарни представители на музикалната сцена, които мразят най-големите си хитове. Донякъде ги разбираме, предвид факта, че целият свят ги свързва именно с тези парчета и очаква от тях да ги пеят отново и отново. Но пък, от друга страна, тези мелодии са донесли на изпълнителите завидни приходи, така че нека не ги зачеркват с лека ръка.

Още 5 певци, които ненавиждат хитовете си:

Майли Сайръс

Честно казано скандалите и провокациите, с които свързваме блондинката, са доста повече от нейните песни, за които можем да се сетим. И все пак най-големият ѝ хит Party in the USA със сигурност ви е познат.

„Не мога да кажа, че не обичам Party in the USA и че не я ценя, но не това съм аз. Не е това музиката, която искам да пея, и не това е начинът, по който искам да звучи гласът ми“, каза тя преди няколко години пред V Magazine.

Oasis

Спомняте ли си хита им от 1995 г. Wonderwall?! Той бе част от втория албум на групата, но въпреки че все още е любим на много меломани, бандата има различно отношение към песента.

„Не мога да понасям тази песен. И това е така всеки път, когато трябва да я изпея“, сподели изпълнителят Лиъм Галахър в свое интервю.

Джеймс Блънт

You’re Beautiful е третата песен от дебютния му албум и засега продължава да е най-популярната в репертоара му. Успява да достигне върховете на класациите в САЩ и от нея са продадени над 3 милиона копия. Според самия изпълнител обаче парчето не е чак толкова велико, за каквото го определят.

Франк Синатра

Франк Синатра е неповторим и продължава вече толкова години да има запазено място в сърцата на ценителите на музиката. Песента Strangers in the Night го изстрелва на първо място в поп класациите от 60-те години на миналия век. Самият той обаче не е почитател на парчето, а доказателство за това е фактът, че жена му си спомня как Синатра наричал Strangers in the Night „най-лошата песен“, която е чувал.

Бритни Спиърс

Какво да кажем за Бритни?! Макар че се „сгромоляса“ с гръм и трясък, а после не успя отново да се заяви като хитов изпълнител, трябва да признаем, че беше любимка на тийнейджърите през 90-те години на миналия век. Оказва се обаче, че самата тя не харесва песента си Sometimes – една, от които ѝ спечели световна слава.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.