Една вълшебна пръчица би направила живота на всеки приказка. Малко магия и хоп, всичко става с лекота. Такива вълшебни атрибути за голямо съжаление няма. Има обаче едни хора, Астролизите, който владеят способността да гадаят по звездите.

Това е древна професия, която разглежда позицията на звездите една спрямо друга. Изготвят се предсказания спрямо движенията на небесните тела и повтарящи се събития, свързани с тази динамика. Разбира се, всичко е строго индивидуално. Ако с вашия съсед сте набори и сте родени в един ден, не очаквайте звездните ви карти  да съвпадат. Неговата щастлива звезда може да е попаднала в сектора на любовта, докато на вас да ви върви в работата.

Астролозите използват една система наречена "Планетни часове". По тази схема можете да привлечете успеха и щастието на ваша страна и то бързо. Планетните часове ви казват кога е най-точното време за действие. Всеки ден от седмицата се управлява от силата на определена планета.

  • Понеделник - Луна
  • Вторник - Марс
  • Сряда - Меркурий
  • Четвъртък - Юпитер
  • Петък - Венера
  • Събота - Сатурн
  • Неделя-  Слънце

Как да разберем системата?

В Слънце е подходящо: подобряване на здравето, успех в работата, искане на повишение, социални контакти, презентации и изяви пред публика. Идеално време за спортни дейности.

Луната помага при домашни работи, планиране, изкуство и работа с деца. Чудесен момент да заведете детото на ясла или градина за първи път.

Венера ви подкрепя в любовта, брака, новите запознанства, грижата за външния вид, финансите, шопинга и дискусиите. Поглезете се с козметична процедура или планирайте романтична среща в този час.

При Меркурий идеалните дейности са свързани с умствените занимания, комуникацията, изпити и преговори. Това са часове на повишена концентрация. Възползвайте се при полагане на изпит или ако ви предстоят тежки преговори.

Добре дошли на Марс, всички дейности, в които да покажете смелост и мускули и да проявите инициатива, са добре дошли. Не влизайте в спорове, по-добре изчакайте.

Юпитер ви помага в сферата на образованието и пътуванията.

Час на Сатурн е даден за рутинните задължения, отказ от вреден навик или планиране на задачи.

Седемте планети се подреждат последователно от най-бързата към най-бавната. На всеки час те се сменят, като цикълът се повтаря последователно. Звездата, която управлява деня, е  властелин и на часа на изгрева. Господар на следващия час е следващата поред планета от системата. Това е принципа на управление на денонощието. Изчислете времето между изгрева и залеза и разделете на 12, така се смята колко е един планетарен час.

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.