Съдбата на страната ни още от създаването ѝ не е никак лека. Поредното изпитание, пред което сме изправени, кара все повече хора да се обезверяват, че и тук може да живеем добре. Астроложката Ивелина Рускова обаче дава една позитивна прогноза за бъдещето на България през 2020 г., макар да не изключва трудности. Нека видим какво предрича специалистката.

Какво очаква страната ни според астрологията?

„Асцендентът на България ще е в Риби. В народа ни ще бушуват много емоции, на моменти ще бъде пълен хаос, ще бъдем горе и долу, ще чувстваме какво ли не - от страх, нежност, любов, до пълна заблуда в дадени ситуации. Ще сменяме доста често настроението си, позицията си, ще сме много лабилни в дадени моменти, ще преживяваме какво ли не, ще страдаме, ще се радваме, и падаме, и ставаме. Но всичко това ще ни направи много силни, ще усетим себе си, ще намерим вътрешните си нужди и ценности, ще усетим същността си. Ще намерим това, което търсим и не знаем за света”, казва Ивелина пред списание 8.

В центъра на астрологичната ни карта ще е планетата Нептун. Тя е свързана с духовността, съпрочастността, жертвоготовността. Проблемът с тази планета е, че може да ни накара да се вгледаме дълбоко в себе си, в една голяма илюзия и да се свържем с нейните негативни прояви, които са вина, фобии, зависимости, тревожност, емоционална неустойчивост.

Промените, които Марс ще доведе

„Всичко в астрологичната ни карта ще започне от планетата Марс, а това може да е свързано с желанието на народа ни да бъде пръв, да се изяви, да победи, да покаже смелостта си. Това може да се изяви в някакви наши конфликти и сериозни събития, да покажем своята невъздържана енергия. Така че могат да се получат някои сериозни сблъсъци, дебати, ситуации с висшите власти, конкуренти и врагове.

Но как ще завърши всичко това за страната ни? С една прекрасна планета, отговаряща за любовта, хармонията, взаимодействието, мекотата, нежността и красотата, финансите, желанията – Венера. И нека наистина си пожелаем нещата да завършат по най-добрия начин, да постигнем хармония в света около нас, да сбъднем мечтите си”, казва още астроложката.

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.