Тези дни една от горещите теми у нас е една спалня, само че не коя да е, а тази на премиера Бойко Борисов. Причината за това бяха  няколко снимки, които обиколиха социалните мрежи и предизвикаха бурни коментари. Всъщност това, което най-силно се обсъжда е пълното с пари нощно шкафче и огнестрелно оръжие.

Това е вторият компромат в рамките на една седмица. Малко по-рано бе разпространен аудиозапис на премиера, чиято автентичност се разследва в момента. 

Отговор

Премиерът Бойко Борисов коментира кадрите на извънреден бригинг като категорично заяви, че това са атаки не само срещу него, но и срещу управлението. Една от причините за подобна компроматна война бил фактът, че рейтингът на кабинета по време на пандемията скочил значително.

"То не бяха тоалетни, спални, манипулации. По-скоро въпросът е защо и защо сега се прави, а не преди изборите? Защото юли месец е важен месец, България върви уверено към влизането в Еврозоната, което значи и парична независимост. Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме директно с придобиването на F-16, Блок 70 в истинската евроатлантическа общност. От тогава се появи омразата – много ярка, много силна", коментира Бойко Борисов.
 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.