С изключение на мюсюлманските страни, коледните и новогодишните празници са единствените моменти от годината, които се честват и отбелязват с толкова пищна украса, навсякъде по света. Множество лампички, играчки и различни по вид дрънкулки, накичени навсякъде, създават във всеки един от нас празнично настроение.

Във всеки един дом, училище, офис, бизнес сграда, търговски център и дори по улиците в градовете и селата, всяко едно удобно и подходящо място е накичено с различни по вид осветителни тела, играчки, пеещи човечета и гирлянди. Това кара всеки да се усмихне, да бъде по-щастлив, приветлив и дружелюбен. И е хубаво, когато в ушите ни кънти мелодията на "Тиха нощ, свят нощ", защото тези моменти са точно такива. Всеки заслужава да бъде заобиколен от семейство, приятели и да изпита блажени мигове, които да го топлят през всичките останали дни до края на годината и следващите празнични моменти.

 

А колкото до коледната елха, освен че събира под накичените си клони всички подаръци, то тя е от онези малки неща, които внасят уют и топлина в душите и сърцата ни.

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.