Така, няма да започваме пак темата за Марс и Венера – вярваме, че на всички е ясно, че от психологична гледна точка мъжете и жените функционират по различен начин. Затова предлагаме 2 ценни съвета, които да помогнат на господата да „оцелеят” на променливия нрав на дамите. Ключът към щастливата връзка е хармонията. А как се постига тя?!

2 неща, които мъжете да (не) правят, за да се разбират с любимата

Жената каза и ние решихме

Доста популярен израз, който самите мъже често използват под формата на шега, макар да са доста честолюбиви на тема кой командва у дома. Но хармоничните отношения изискват постигането на консенсус с половинката по важните теми (това важи и за двата пола). И само ще вметнем, ако жената си е наумила нещо, за което вие сте категорично против, по-добре си трайте. Използвайте по-хитър начин да я разубедите, отколкото директната конфронтация, която само би я амбицирала да направи това, което е решила.

Много си красива, скъпа

Кавалерството изисква да правите комплименти, така че когато ви попита ‘Не съм ли прекалено дебела”, верният отговор е „Екстра си си”, та дори и да ви идват малко в повече килцата ѝ. Не че не насърчаваме откровеността, но, господа, да си знаете, че няма да бъде посрещната много добронамерено в подобна ситуация.

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.