Мъжкият гардероб, както и дамският впрочем, зависи от стила на конкретния човек. И все пак има някои задължителни неща, които е добре да присъстват в него, за да сте сигурни, че сте подготвени за всяка една ситуация. Стилът не е нещо, с което да правите компромиси, защото именно това е нещото, което ви отличава от другите. Въпреки това, нали не смятате, че би било удачно да отидете на сватба с анцуг?!

Задължителни неща за мъжкия гардероб

  • Стилно сако

Добре, не си падате по кой знае колко официалната визия, а предпочитате да залагате на небрежна и предимно спортна?! Едно сако в гардероба обаче може да реши проблема ви във всеки момент, в който се налага, по една или друга причина, да спазвате някакъв дрескод. Ако костюмът е нещото, което никога не бихте облекли, защото се чувствате като абитуриент, то сакото е напълно приемливо в комбинация с дънки например.

  • Риза

Разбираме, че много от вас вероятно не се чувстват съвсем естествено в риза, но не говорим непременно за онези бели ризи, закопчани плътно до яката. Има и по-интересни варианти, без непременно да изглеждате претенциозно. Можете да заложите на по-небрежен модел, който да комбинирате с подходяща тениска отдолу - чудесен начин да не обличате яке пролетно време, ако не ви се носи в ръка, когато през деня стане по-топло.

  • Дънки

Това сме сигурни, че всеки представител на силния пол притежава. Дори може и да имате няколко чифта – за ежедневна употреба и за по-официални събития. Удобни са и са за универсална употреба.

  • Колан

Нали не искате дънките ви да се смъкнат в най-неподходящия момент, излагайки на показ повече отколкото бихте искали. Затова отделете специално внимание на колана. Освен това той ви дава възможност да изразите своята индивидуалност, използвайте го!

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.