Макар светът да е устроен така, че обикновено мъжкият индивид да е преследващият, в 21 век чакането не е от силните страни на дамите. Затова често ролите се обръщат, което, според нас, е пагубно за цялата романтика на интимните взаимоотношения. Време е вечно сравняващите се с другия пол жени да приемат истината, защото една от причините за изчезването на кавалерите в днешно време е тяхна.

Но да си дойдем на думата! На всеки му се е случвало да се запознае в бара или дискотеката с някого, с когото да си размени номера. Но защо той не се обажда след това? Ето няколко възможни отговора, с които да успеете да си обясните мъжката психология:

Имат проблем с честността

Да си го кажем направо, в природата на силния пол е да флиртува и да задоволява егото си като вижда интереса в очите на другия пол. Така че фактът, че някой мъж заговаря непозната в нощния клуб изобщо не е гаранция за трайния му интерес. Напълно възможно е той да е сериозно обвързан, а разговорът с току-що срещнатата жена да е просто за забавление, без да се очаква от това да произтича нещо повече.

Търси нещо друго

Колкото и да си мислите, че мъжете действат първосигнално, истината е, че когато търсят забавление за вечерта, но случайно попаднат на сериозно момиче, почти 100% сигурно е, че ще продължат напред. Защо ли?! От уважение към жената и в опит да задоволят собствените си егоистични потребности. В света на запознанствата това, че не се обажда, може да бъде услуга.

Може просто да е бил мил

Мъжът не се обажда след случайно запознанство, когато е взел номера така да се каже от добро възпитание. Понякога може просто да имат нужда от един приятен, но неангажиращ разговор. И това не означава непременно, че има някакви други намерения. В този случай просто е бил така любезен да поиска номера ви, отговаряйки на вашата настойчивост.

41 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.