Ще успее ли  Ей Джей да си върне короната или  Анди Руис ще продължи да прави чудеса? Това се питат зрителите на таз вечерното шоу.

Двамата претенденти имат интересна предистория .Анди Руис е бил заставен от своя  промоутър да  направи окончателен избор. Да продължи да  прави покриви с баща си,  или да започне професионална бокс  кариера.Очевидно е направил правилният избор.

 Антъни Джошуа  пък е имал сблъсък със силите на реда.Отървал се е от затвора на косъм. Обвинен  е в  продажба на наркотици.

Let's get ready to rumble……..

След приключване на официалната част,идва ред на сблъсъка на погледите.

Слава,място в историята и много пари това е заложена на карта. Над 90 милиона  долара е разликата в парите ,които ще приберат боксьорите.За появата си Анди Руис ще прибере сума около 10 млн. ,а към Антъни ще гушне не по-малко от 100 млн. не зависимо от крайният резултат на мача.

Фаворит за спечелването на титлата е Руис .Късият дебелак изглежда така,сякаш сега е станал от масата.Въпреки това,той има страшно бързи ръце!

 В първият мач Шампионът не използва  своя коз-нокаутиращ удар със силната си деснячка.Това му изиграва лоша шега.Така мексиканецът успява да му нанесе множество удари.

Дефанзивна игра е стратегията на Ей Джей.Слабото му  място е във въжетата.Там се опитва да го натика и съперникът му. Очаква се силата на Роус да се изпари по-бързо  заради тежкото му  тяло.Тактиката му за предишният мач - да тежи колкото може повеч,за да издържи и да поеме ударите на Джошуа сега не действа.

Победата за  Антъни Джошуа в дванадесети рунд!

В първите минути след победата го питат каква е била тактиката му.

Неговият отговор буквално е:

„Без извинения,свикнал съм да нокаутирам противниците си.Уважавам Анди Роус ,семейството и треньора му.Бъдете  скромни.Благодаря господи!Незнам какво да кажа,благодаря на всички в залата. Живота е влакче на ужасите. Не съм перфектен ,но се опитвам.“-това са думите му.В допълнение казва,че когато издаде книга в нея ще опише всичко.

Питат Анди Роус  какво се е объркало?

Неговият отговор :

„Не бях подготвен както трябваше.За 3-тия мач ще бъда в най-добрата форма на живота си.Опитах се сам да тренирам.Но това са само извинения.Много го преследвах и се колебаех,не можах  да пусна комбинациите си.“

Антъни Джошуа двукратен световен шампион.Победата е голяма и сладка.Той призова всички в социалните мрежи да отбелязват локациите си,защото ще празнуват заедно.

Време е за купон!

38 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.