Италианската мафия измисля все по-нови начини, за да крие своята продукция от органите на реда. Едно от местата за криене са горите, но и те носят своите рискове. Престъпна група опита да прескочи закона и направи скривалища в местност, която е със засилено присъствие на диви прасета...

Това може би не е от най-глупавите идеи, но се оказа неефективна и на всичко отгоре донесе загуби на мафиотите. Дивите прасета в гората изровили едно от скривалищата и безмилостно унищожили кокаин за 22 000 долара.

 За случая се разбира след подслушване на телефоните на италианци и албанци. Те се оплаквали помежду си за случката, а полицията действала бързо и ги арестувала. 

Прасетата обаче продължават да бъдат проблем не само за дилърите, но и за всички останали населници около горите в Тоскана. Дори местни жители се вдигат на протест, за да накарат властите да решат проблема с прасетата, които унищожават всичко. Със сигурност на протеста е имало и някой наркодилър, който се чуди как да опази продукцията от унищожаване. 

 

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.