Вероятно повечето мъже ще възразят, казвайки категорично, че жените са тези, които са трудни за разбиране. Представителите на силния пол обаче са не по-малка мистерия за дамите. Затова ето го и отговора на един от вечните въпроси, а именно ‚Какво искат мъжете‘: ЖЕНИ.

Научно доказано

Проучване преди години показа, че близо 70% от представителите на силния пол биха се съгласили да посетят дома на дамата. 75% пък са тези, които без особено да се замислят ще приемат предложение за интимни преживявания, па макар и с не особено позната жена. Поне един би попитал защо е нужно ласките да чакат за през нощта.

Разбира се, има и лоялни към половинките си господа, които обаче все пак се чувстват длъжни да обяснят, че отказват секс заради факта, че са женени. И все пак изследването в реалния живот сочи, че мъжете по-скоро биха откликнали на неприлично предложение, отколкото да вечерят с любимата си.

Стереотипи

Предвид всички тези твърдения, изглежда всичко е ясно. Това, което искат хетеросексуалните мъжете, са жени. Сами че, дами, не бързайте да правите заключения колко елементарни за разгадаване са мъжете – не са.

Мъжете са изненадващо сложни същества, твърдят психолози. Да, искат жени, при това не утре, а днес. Истината обаче е, че не винаги търся перфектна визия и апетитни извивки, понякога им е достатъчно просто жената да е добър човек. Освен това мотивите им за секс могат да са разнообразни.

Тагове
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.