Всеки от нас прекарва много време в автомобила си. Колкото и да се стараем, често се случва да има боклуци под краката ни. Понякога има миризми.. Разбира се, когато всеки ден ходите с колата си на работа, това не е нещо ненормално. Но никак не е добра идея, ако искате да отидете на среща с ново гадже.

Няма значение дали ще ходите на вечеря, кино или основно времето ще премине в автомобила ви. Той трябва да е готов и да впечатли дамата ви.

1.Направете ремонта, който отлагате
Това е едно от най-важните неща, независимо дали става за козметичен ремонт или за нещо по-сериозно. Съгласете се, че не е добре страничното ви огледало да виси или да е залепено с тиксо. Или пък колата ви да гасне, да издава странни звуци и да кара и двама ви да се чувствате некомфортно. Вашата дама трябва да се чувства комфортно и безопасно. 

Ако имате свободни пари, дори може да направите някои подобрения. Да стане по-мощна, да смените чейнджъра, да сложите нови джанти. 

2.Изхвърлете всичко ненужно
Отървете се незабавно от събраните боклуци - чашки от кафе, евентуално фасове, бележки и талончета между седалките или във вратите. Огледайте добре задните седалки, да не сте изпуснали нещо там. Подредете и организирайте колата си. Продават се множество различни органайзери за автомобил, които ще ви свършат отлична работа.

3.Изчистете автомобила
Няма защо да ви учим как се мие кола. Не се упражнявайте точно в този момент. Закарайте я при професионалисти, за да я измият комплексно. Все пак, ако бюджетът не ви позволява, бъдете много старателни, когато я почиствате отвън и вътре.

4.Уверете се, че мирише свежо
Това, че почиствате колата си, не означава, че мирише добре! Уверете се, че в колата ви не се носят неприятни миризми. Ароматизирайте я добре, може да скриете някъде един допълнителен ароматизатор. Можете да си купите парфюм за кола и да напръскате малко преди да вземете дамата.

5.Помислете за покриване на седалките
Нормално е седалките да изглеждат малко по-зле от износване през годините употреба. Седалките могат да станат избледнели, износени или оцветени. Без значение колко ги почиствате, те все още може да изглеждат зле, което пък може да накара дамата да се замисли дали да се качи отново в колата. 
Ако седалките ви изглеждат малко по-лоши за износване, помислете за покриването им. Първо ги почистете, за да сте сигурни, че няма да миришат, след което сложете покривала или калъфки. 

И не забравяйте да направите страхотно първо впечатление. Вземете душ и се облечете с  чисти дрехи. Изглеждайте страхотно, както вече е вашата кола. 
 

18 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.