Да кажем, че с напредването на възрастта, магазините, в които продават подходящи дрехи и аксесоари, намаляват.

Да кажем, че не е добра идея на 40 да се обличаш, както си го правил на 20.

Сякаш модната индустрия забавя ход що се отнася до избора на стилни и подходящи дрехи. Да избереш подходящо облекло се оказва доста объркващо. 

Това е тема за друг път. Днес, господа, ще ви разкажа за аксесоарите и как могат да издигнат всеки аутфит на следващо ниво. 

Добре, първото нещо е тънък портфейл или картодържач

Ако вашият портфейл e безформен и износен, е време за смяна. Не е нужно да носите всичките си карти и пари в брой. Вземете 1-2 карти, няколко банкноти и шофьорската си книжка.

Второто е ключодържател. Добре е да разделите ключовете, които ежедневно използвате, от другите. Един кожен държач изглежда много по-добре от връзка с ключове метнати на масата. Ще се чувствате и по-удобно, ако е в джоба ви.

Часовници. Да,те са любими на много от вас. Ето няколко съвета. Не е нужно да се хвърляте само на скъпи модели, за да изглеждате класно. Важно е дизайнът на часовника да съвпада с облеклото ви. Трите задължителни варианта са спортен, с кожена и с метална каишка.

Следват коланите. Ако носите един и същи черен или кафяв колан всеки ден, е време за промяна. Добре е да се сдобиете с няколко различни токи и колани, които да си пасват. Така лесно и бързо ще превключвате между стилове. Изглежда супер добре когато часовникът си пасва освен с обувките и с токата на колана.

Игла за вратовръзка.Защо да харесвате носенето на игла? Функционално е, тъй като държи връзката на място. Освен това добавя индивидуален щрих. Може да ги намерите в различни цветове и дизайн. Най-често се срещат тип "кламер" или "щипка".

Кърпичка за сако. Направо ви отвежда в друго измерение. Пояснявам - поставя се в малкото джобче горе в ляво на сакото и има декоративна функция, т.е. не е за бърсане на носа. Съществуват доста разнообразни начини за сгъване на кърпичката за сако, като не всички са подходящи за всеки повод и вид костюм.

Очила и кутии за тях. Ако носите очила с диоптър, може да пробвате с различен цвят и размер на рамката. Слънчевите очила са задължителен елемент, като един класически модел е напълно достатъчен.

Тиранти. Това е друг начин да добавите стил към визията си. Само помнете, че да носите тиранти с колан е ЗАБРАНЕНО.

Джобно ножче. Тук няма мода, всичко е въпрос на удобство. Препоръчвам алуминиев корпус и задължително предпазител.

Калъф за телефон. Сигурно използвате тази джаджа по 1000 пъти на ден. Ако кейсът ви е поизтъркан и с картинка, е време да се огледате за нещо по-изчистено и елегантно.

Пръстени.Придържайте се към минимализма. Един пръстен на ръка е повече от достатъчно.

Чанта. Куфарче,чанта за компютър или малка бурсетка. Заложете на качеството. Нека да има няколко секции за малките вещи и за удобство. Кожата винаги е на мода.

Безброй изследвания показват, че визуалният външен вид на човека е по-мощен от това, което казва.

Дадох ви, бърз списък с предмети, в който трябва да помислите да инвестирате в зависимост от избора на кариера и личните ви изисквания.

Мислете, купете, сменете!

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.