Хърватия може да има нов президент догодина. И то какъв! Бившият модел от Плейбой Ава Карабатич обяви пред феновете си в социалните мрежи, че ще се включи в изборите през 2020 година, тъй като се чувства готова за политическа кариера. Изборите в Хърватия са през януари.

Политиката е втората ми любов. Вече не мога да гледам всички онези лоши неща, които се случват с моята страна. Кампанията ми ще обърне внимание на ключовите проблеми в Хърватия, като ще настоявам за въвеждане на сексуално образование в училищата, забрана за абортиране след шестата седмица от бременността, улесняване на процедурата по осиновяване, насърчаване на производството, намаляване на вноса и увеличаване на износа

 каза Карабатич.

31-годишната красавицата, чието тяло се познава сантиметър по сантиметър от всеки средностатистически мъж в родината ѝ, иска да легализира марихуаната и проституцията. 

Карабатич изразява мнение по всички въпроси, а в същото време приема с чувство за хумор шегите по нейн адрес. Редица последователи правят колажи с голи снимки на блондинката в парламента, а тя с удоволствие ги споделя в социалните мрежи.

В момента президент на Хърватия пак е жена - Колинда Грабар-Китарович. Тя ще бъде в борбата за нов мандат. А ние все още имаме малко време, за да отидем до Хърватия, да си извадим гражданство и да подкрепим Ана. 

 

 

 

40 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.