Нищо случайно няма на този свят! В това число попада и изразът ‘Любовта на мъжа минава през стомаха’. Така че всички представителки на нежния пол, които се чудят как най-лесно да стигнат до сърцето на някой мъж, няма да е зле сериозно да помислят за менюто, което му предлагат. Особено по време на карантина и социална изолация, когато прекарваме повече време у дома и редовно тестваме кулинарните си умения.

Как да направим времето вкъщи по-приятно за всички?

Скъпи дами, вие може и да се притеснявате за талията си, особено при мисълта за затворените фитнес зали, но господата това хич не ги ‘грее’. На тях им трябват протеини, фибри и животински мазнини – най-важните компоненти за „мъжката диета”, отбелязва диетологът и доктор на медицинските науки Алексей Ковалков пред РИА Новости.

  • Белтъчна храна – „нищо не е по-важно от нея”;
  • Животински мазнини – участват в образуването на мъжките полови хормони;
  • Фибри – създават усещането за ситост.

Защо жените не трябва да „тормозят” мъжете със салати?

Ако мъжът не получава редовно животински мазнини и съпругата му го храни само със салати, овкусени със зехтин и лимон, тогава двамата ще започнат да правят секс по-рядко. Жените знаят от опит, че е много трудно да изтръгнат сочна свинска пържола от устата на съпрузите си, обяснява специалистът.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.