Всички интимни отношения започват от някъде и официалният им старт обикновено е първата целувка. Затова е много важно всичко да е наред, за да сме сигурни, че ще има и втора, и трета, и четвърта… Ако нещата обаче не са се получили както трябва, може и въобще да не разберете дали сте един за друг.

В тази връзка ви представяме най-лошите неща, които могат да ви се случат по време на първата целувка. Те са споделени пред Reddit от мъже, които определено са разбрали какво е да се чувстваш неловко.

  • „Тя изяде един тон чесън за обяд“

За съжаление, вероятно всеки може да сподели подобен опит. Доста често срещано оплакване.

  • „Носът ѝ започна да тече“

Така, в лошото време никой не е застрахован от подобно нещо и все пак трябва да признаем, че вкусът на носните секрети не ни навява романтика.

  • „Забравих да дишам“

Е, такова нещо може да ви се случи, ако ви е хубаво и сте напълно увлечени от момента.

  • „Тя прошепна името на бившия си“

Никак не е приятно. Тайната да си добър в целувките не е само да имаш добра техника, а да си напълно отдаден на моментната емоция и да накараш половинката си да се чувства сякаш цялото внимание е само за нея.

  • „Тя получи алергична реакция“

Може всичко да върви добре, докато се опознавате, но все пак трябва да сте наясно как да действате при спешни медицински случаи. Нищо не се знае, може да ви се наложи да използвате подобни умения!

205 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.