Повечето господа не са особено суетни по отношение на външния си вид, но все пак държат да изглеждат добре пред представителките на нежния пол. И въпреки старанието си, понякога допускат „фатални” грешки. Така че, господа, внимавайте какво и как обличате, ако държите на първото впечатление.

Сандали в чорапи

Звучи абсурдно, нали?! И все пак сме сигурни, че и вие сте виждали такава комбинация. Най-фрапиращи са белите чорапи с черни сандали, но не можем да си затворим очите за подобно „провинение”, дори и ако нюансите са сходни.

Прилепнали дънки

Вярно, че в последните години модата си прави номера и с двата пола, само че има неща, с които не трябва да правите компромис. И дори да ви кажат, че не сте в крак с тенденциите, спокойно, дамите ще останат доволни. Бъдете сигурни, че колкото и добре да изглеждате, за противоположния пол няма да е никак приемливо да се разхождате с тесни дънки, очертаващи всеки мускул.

Розови дрехи

Е, да, въпрос на вкус, само че розовото просто някак не се връзка с мъжката визия. Особено светлите нюанси, които ни карат да правим асоциация с пеленаче. Нали не сте забравили, че розовото е сред любимите на мъжете с по-нетрадиционна сексуалност. Така че ако искате да имате успех сред дамите, може би трябва да помислите за блуза и панталон в друг цвят.

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.