Ако някога има награда за най-сексуален паток на планетата, то тя определено ще отиде при Дейв, който обитава малка ферма във Великобритания. Но неговата история завършва тъжно...

Дейв имал неспирни сексуални нагони, които задоволявал със своите три любими жени (патки) - Дора, Едит и Фреда. Собственикът на фермата разказва, че патокът бил толкова зажаднял непрестанно за секс, че редувал трите си партньорки и на ден правел секс общо между пет и десет пъти.

Това обаче довело до много неприятности. Мъжкото достойнство на Дейв се възпалило и се наложило да бъде отстранено хирургически.

Джош Уотсън споделя, че трите патки не издържали на постоянните нагони на Дейв и започвали редовно да кълват половия му орган. Това довело до инфекции, които наложили да се стигне до крайните мерки, за да се спаси живота на патока. Първоначално опитали с антибиотици, но те не помогнали.

„В последните дни пенисът на Дейв беше умрял и изглеждаше ужасяващо”, разказва Уотсън.

След ампутацията от достойнството на патока останал само един сантиметър. За щастие при патиците пенисът не служи за малка нужда, а единствено за секс.

Собственикът на фермата очаквал Дейв да изпадне в депресия след случилото се, но... Патокът отчаяно всеки ден се опитва да вдигне своето достойнство и да задоволи нагона си. Както са казали мъдрите хора – меракът умира последен!

 

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.