Говорили сме вече по въпроса, че мъжете са от Марс, жените – от Венера. На всички е ясно, че двата пола възприемат света и случващото се в него по различен начин и затова в много случаи комуникацията между тях е доста трудна. Ето няколко съвета, които могат да помогнат по въпроса.

3 неща, които мъжете биха искали дамите да знаят

Мъжете също имат нужда от комплименти

Ами, така де, и те са хора. Както всяка една жена се чувства добре от комплиментите, по същия начин е и с господата. Така че, дами, не пестете похвалите си за отсрещния пол, когато са заслужени. Няма по-хубаво нещо от това да накараш някой друг да се почувства добре.

Похвалите трябва да са свързани с постижения

За разлика от дамите, мъжете имат нужда от признание не за чудесния си външен вид, а за някакво свое умение. Например, когато са направили вечеря, за да ви впечатлят, не се колебайте дали да ги похвалите. Този род комплименти дълго се помнят и карат представителите на силния пол да се стремят да станат още по-добри.

Честността на мъжете е добронамерена

Няма какво да се лъжем, повечето дами са напълно откровени една с друга с ясното съзнание, че могат да засегнат приятелката си - всъщност с тази цел го правят. При мъжете това е начинът да покажат, че наистина се интересуват от доброто на другия.

39 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.