Ето и последната част от нашата поредица „Неща, които мъжете биха искали жените да знаят”. Едва ли сме изчерпали всичко по темата, но вярваме, че сме акцентирали върху някои от основните въпроси, които да помогнат за разбирателството между двата пола. И нека не се лъжем, отношенията между хората са свързани с определени компромиси и от двете страни. Ако искаш другите да се съобразяват с теб и твоите предпочитания, направи и ти същото.

Мъжете обичат жените да бъдат жени

Дами, не чакайте нежност, а сами провокирайте тези моменти. И макар животът да изисква от вас да сте все по-еманципирани, знайте, че мъжете (по-голямата част от тях) продължават да харесват у нежния пол именно женствеността. Така че не се притеснявайте да показвате своята чувствителност. Е, не прекалено, разбира се – никой няма да понесе да плачете за всяко нещо, но пък със сигурност на господата ще им стане приятно да сготвите хубава вечеря, да оцените подобаващо подарен букет цветя или пък да станете сутрин и да направите кафе на половинката си.

Нямат нищо против дамите да са шефът в спалнята

Отпуснете се и дайте воля на фантазиите си. Използвайте ръцете си повече и дори вкарайте играчки в любовната игра. Вземете контрола във ваши ръце, мъжете обичат вие да поемате инициативата в интимен план и те да ви следват.

Резултати и доверие

Искате ли да знаете защо мъжете обичат спорта? Защото това е чист, измерим успех. В края на играта никой не може да оспори резултата. Спортистът работи за постигане на цел и е възнаграден с конкретни неща за своите усилия. И така, каква е връзката между спорта и успешния емоционален живот между двата пола? Просто е, мъжете се страхуват от неяснотата, защото по някаква причина често се чувстват все едно провалът наближава. (И в случай, че не сте забелязали, мъжете мразят да се провалят.) Затова мъжете искат половинките им да са е техен съюзник в емоционалните стремежи.

Няма нужда да им подчертавате всяка грешка

Изберете едно нещо, което мъжете бъркат и им го кажете, но не прекалявайте като ги укорявате за всяко нещо. Понякога те просто забравят нещата и може би дори се случва по-често, отколкото ни харесва, но и те са хора. И повече от вероятно е, те наистина да правят всичко възможно. Така че преди да започнете да им се карате за някоя дреболия, помислете дали си струва спорът и се опитайте да им дадете „кредит” там, където може.

23 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.