Превърнете слабостите си в свои предимства и се превърнете в истински джентълмени, които няма как да останат незабелязани от дамите. А защо не и да се превърнете в истински герои?! За целта просто трябва да бъдете добри във всяко едно отношение – е, доколкото е възможно, разбира се.

Ето няколко начина, които да ви направят по-добър мъж:

Ставайте рано

„Рано пиле, рано пее“, така че направете си алармата за ранните часове, дори и да нямате спешна работа. По този начин няма да си изгубите целия ден в излежаване, в случай че сте свободни. Имайте предвид, че много от най-успелите мъже по света се събуждат в 5:30 ч. и дори по-рано. Освен това в техния свят бутонът за отлагане не съществува. Животът е твърде интересен и кратък, че да го проспиваме.

Направете равносметка на навиците си – откажете се от зависимостите

Пътят към съвършенството минава през себеопознаване. Затова дайте си реална сметка за ежедневните си навици и сложете край на онези от тях, които ви пречат да вървите напред и да се чувствате добре. Поемайте отговорност за действията си и не бягайте от ангажиментите.

Помагайте на другите

Просто бъдете добър човек! Можем да ви гарантираме, че това ще направи много по-голямо впечатление на представителките на нежния пол, отколкото демонстрирането на мускули и властност. Когато сте полезни и щедри към другите, хората може и да се опитат да се възползват от това, но пък вие винаги ще сте удовлетворени, че сте направили за останалите, каквото е по силите ви.

Тревожете се по-малко за последствията

Бъдете мъж, който не се бои от последствията. Първо научете правилата, за да знаете как точно да ги нарушите. Когато става въпрос за малки неща, не се впрягайте особено. Вместо това се фокусирайте върху големите проблеми пред вас. Много от онези малки проблеми, за решаването на които понякога хвърляте сериозни усилия, често се решават от само себе си. Така че спестете си стреса и се концентрирайте върху най-важното.

Бъдете последователни и довършвайте нещата

Нали не искате хората да ви помнят като някой, който непрекъснато започва нови неща, а по-скоро като човек, които знае как да ги завършва успешно. Дръжте на думата си – много е важно. Преди да направите каквото и да било обещание, първо помислете дали можете да го изпълните. Не забравяйте, че думата ви е лична гаранция.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.