Четенето на езика на тялото на жената е най-бързият начин да разберете дали тя се интересува от вас. 

Учени са установили, че 55% от впечатлението, което създаваме от някого, се създава чрез езика на тялото му. 38% са от тона, бързината и степента на гласа, а едва 7% са от това, което говорим.

Темата за езика на тялото е твърде голяма, затова в тази статия ще засегнем само сигналите, че жената, с която си на среща, не те харесва.

Четене на езика на тялото й
Езикът на тялото се състои от два основни типа жестове. Отворени жестове и затворени жестове. В най-основната си форма отворените жестове се показват, когато жените имат интерес или са привлечени от мъжа срещу тях. Затворените жестове пък показват точно обратното.

Затворените жестове са тези, които ще опишем в следващите редове. За да ви избавим от губене на времето с жени, които няма как да излязат отново с вас.

Жест 1 - Въртенето
Ако сте започнали разговор и се опитвате да я впечатлите, погледнете нейните очи. Ако тя си върти очите специфично на нещата, които казвате, то е пределно ясно, че не се интересува. И го показва на всички. Направо си тръгвайте, нямате шанс с нея.

Жест 2 - Зона X
Ако тя е с кръстосани на гърдите ръце, тя не е отворена към вас и това, което бихте предложили. Това е признак, че или е нервна и се чувства некомфортно, или просто не те харесва. Опитайте да промените стратегията си и вижте дали нейният език на тялото става по-спокоен и отворен.

Жест 3 - Покер ръка
Това е, когато тя държи ръцете си близо до гърдите си (точно като покер играч) и не ви показва китките, дланите или вътрешната страна на ръцете си. Означава, че не се чувства комфортно с вас и е предпазлива. 

Жест 4 - Наклонена кула на любовта
Ако тя се наклони в обратна на вас посока или стойката й е изправена и твърда, това е сигурен знак, че тя иска да излезе от ситуацията и вие си губите времето. Нощта е млада и има много жени...

Жест 5 - Статуята
Вие говорите, а тя е седнала с глава, опряна в ръка и свалени очи - отегчена е и не се интересува от нищо. Едва ли има човек, който не би разпознал това състояние на жената. Извинете се и си тръгнете, докато е време.

Все пак тези жестове са само насоки и трябва да следвате своя инстинкт, когато е възможно. Но ако я забележите, че използва един от тези жестове, не се паникьосвайте, а просто побегнете към изхода. 
 

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.