Тези коли са истински зверове на пътя. Създадени са да впечатляват със сила, скорост, визия и лукс. НЕ типичните градски коли, НЕ типичните булиди, тези спортни кабрио модели са друг вид. Това не е са просто автомобили, тези модели са сбъднати мечти.

От над един век кабриолетът е лишен от солидния неподвижен покрив. В края на 20 век техническият напредък прави възможно постигането на скорост от 300 км/ч дори с открита кола, което води до възход на супер бързите кабриолети. Залепват за седалката само с почукване на „газта“ , а ревът им е по-мощен от този на разгонен лъв!

  • Bentley Continental GTC Speed 2014

Британски кабриолет с атлетично излъчване и невероятно мобилен комфорт. Тази кола съчетава удобството на луксозна лимузина и на супер спортна машина както никоя друга. Разполага с могъщ 6-литров двигател-V12 turbo; 625 конски сили; ускорение от 0-100 за 4.5 секунди; максимална скорост 326 км/ч. Истински звяр!

  • Ferrari California T 2015

Италианското величие идва в лицето на Ferrari. Моделът е класически гранд туризмо, който съчетава елегантност ,ексклузивност и атлетичност. Това е първото Ferrari с турбо двигател и разполага с 2 свръх бързи компресора, които мигновено реагират при всяка промяна в скоростта. Да живее технологията на Формула 1. Тази кола има 3.9 литров V8 турбо двигател; 560 конски сили; ускорение от 0-100 за 3.6 секунди; скорост до 316 км/ч. Играчка за големи момчета!

  • Aston Martin V12 Vantag S Roadster 2014

Този кабриолет съчетава мощ и грация. Външният вид само намеква какво ви очаква. Не е кола за неопитни водачи. Под капака се крие цяло стадо и обещава не само силен глас. Моделът не е по-голям от кабриото на порше, но двигателят е с двоен обем. Пори вятъра с 6 литров  V12 двигател; 573 конски сили; ускорява за 3.9 секунди; максимална скорост  323 км/ч. Любимата кола на Агент 007.

  • Audi R8 V10 Spyder 2016

 

Сред колите мечти се нарежда и този открит спортен модел. Двигателят е по средата, дизайнът е вълнуващ и определено е модел за познавачи. Окачването не е прекалено твърдо. Двуосното задвижване спомага да стой залепена дори навлизайки в завои с висока скорост. Мощен като електроцентрала и зрелищно извит, Audi е сред най-приказните модели. Този спортист притежава 5.2 литров V10 двигател; 540 конски сили; ускорява за 3.6 секунди; развива 318 км/ч. Смес от италианско великолепие и немско инженерство.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.