Със сигурност няма да видите средностатистическия представител на силния пол да се забавлява с шопинг в мола. Клюкарстването с приятели също не е сред предпочитаните му занимая. Вместо това много вероятно е да го видите да рови из сайтовете за автомобили, където да плакне окото с някой страхотен спортен модел возило или да пийва бира с приятели в парка.

Ето ги и петте най-любими мъжки увлечения

  • Коли и мотори

Повечето господа, особено по нашите географски ширини, разбират от коли, а и от мотори също. Само подхванете подобна тема и ще видите колко много съвети ще получите за най-правилния избор на марка, коне и т.н. А по отношение на мотоциклетите ще споменем книгата „Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет”. Ако сте я чели, значи знаете, че моторите не са просто купчина желязо и сте си отговорили на въпроса защо има толкова много рокери, които с нетърпение чакат затоплянето на времето, за да изкарат машините си на пътя.

  • Алкохол

Не твърдим, че всички мъже обичат „чашката”, но като се замислим, малко са пълните въздържатели. По една биричка или ракийка вечер звучи като всенародна мъжка радост. А и питиетата с висок градус също са чудесна тема за разговор, подобно на високите скорости и футбола.

  • Правенето на домашен алкохол

Няма как, традицията го повелява! Варенето на домашен алкохол от край време е любимо занимание по нашите земи. Истински майстори сме на виното и ракията, но не липсват и мераклии, които пробват да правят и домашно пиво.

  • Ловуване

Така мъжете задоволяват вродената си нужда да преследват, а и нали не сте забравили, че в продължение на хилядолетия ролята им е да изхранват семейството. В много култури ловуването било изпитът, при който момчетата ставали мъже. В настоящето обикновено ловуването е метод за разтоварване от ежедневния стрес с бягство сред природата.

  • Риболов

Още едно култово мъжко хоби, което им осигурява „бягство” от жената и възможност да прекарат малко време с приятели. А и да си признаем, за предпочитане е пред хобито да сменят често автомобилите си, защото със сигурност излиза доста по-евтино. Една въдица едва ли ще разклати семейния бюджет кой знае колко, така че, дами, не им се сърдете, че през уикенда палят колата и отиват за риба.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.