Какво виждаш, когато се погледнеш в огледалото? Дали обръщаш прекалено внимание на рядката си брада, или правиш странно изражение, за да се изпънат бузите ти? Или може би си хванал корема си с две ръце и се чудиш кога се е появил! Ще ти дам съвет как да промениш някои малки детайли във визията, така че да изглеждаш по-добре. Когато казвам малки, имам предвид точно това!

Какво ще се промени с тях ли?

Ще изглеждаш по-добре, това е основната ни задача. Ще се повиши самочувствието ти. Това от своя страна ще те накара да се харесваш повече и да обърнеш внимание на силните си качества, вместо да се фокусираш над слабите.

1.Тренирай!

Ако не се чувстваш добре в тялото си, можеш да го промениш с тренировки и хранителен режим! Просто трябва да започнеш! Ако си натрупал няколко килограма, свали ги. И обратното - ако си много слаб, качи малко маса. Така ще се почувстваш по-уверен в себе си.

2. Оформени брада и вежди.

Ако имаш рехави косми по лицето, просто ги махни. Ти си от мъжете, които изглеждат по-добре, когато са избръснати. Ако пък се радваш на гъста брада - оформи я спрямо лицето и прическата си! Много е важно линията на брадата да бъде добре очертана. Косми около нея изглеждат неприятно. Хубаво е линията на врата да е гладко избръсната!

 

3. Хигиена.

Може  би си свикнал с естествения си телесен аромат, както и с дъха си, но останалите хора не са! Ако си от мъжете, които вдигат ръка и помирисвайки под нея казват "Аууу" с набръчкан нос, не се чуди защо останалите те отбягват или излизат от стаята. Всичко, което трябва да направиш, е след душ да използваш деоспрей срещу изпотяване. Дъх - дъвки или спрей за уста винаги трябва да са под ръка.

Косми от носа или ушите - махнете ги! Ако сте от мъжете, чийто вежди изглеждат като една, можете да се погрижите за това като използвате пинсети. Отскубнете космите който са в повече. Но не прекалявайте и не превръщайте веждите си е една перфектна права линия. Това е за жените.

Ноктите! Поддържай ръцете си чисти,ноктите къси. 

 

4. Научете се да приемате слабите си страни

Не им отдавайте голямо значение.

 

5. Дрехите трябва да са по мярка

Не си купувайте прекалено големи дрехи или обратното - прекалено тесни.Намерете вашия точен размер!

 

6. Стойката ви

Когато говорите с хората, винаги е добре да имате уверена и изправена стойка. Важно е и да говорите ясно, отчетливо и с увереност. Изправете раменете и поддържайте зрителен контакт със събеседника си.

 

7. Стилен гардероб.

Инвестирайте в добри и качествени дрехи, които не излизат от мода. Това ще ви спести време и пари и винаги ще изглеждате добре. Такива са бяла риза, тъмни дънки, сако, черна и бяла тениска и палто.

 

Трябва да изглеждате добре, не заради другите, а защото уважавате  себе си!

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.