Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията на бирата и носят телесни последствия от страстта си към нея, могат да дишат спокойно - дамите предпочитат представителите на силния пол, които имат малък корем. Поставят ги пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес, пише БТА, като се позовава на "Дейли Мейл". 

Според резултатите от това проучване представителките на нежния пол оценяват по-високо мъжете с не толкова оформено тяло пред тези с изваяни мускули. Допитването на Планет Фитнес, обхванало 2217 души, сочи, че 65 процента от участниците - с 8 процента повече в сравнение с миналата година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.

Разбивката по полове показва, че 51 процента от жените смятат мъжете с корем за по-привлекателни от перфектно тренираните. Внушителните 78 процента от дамите вярват, че зад "по-отпуснатия" мъж се крие човек, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен. 

Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете приемат естествената си визия. Седемдесет и девет процента от представителите на силния пол - с 13 процента повече в сравнение с миналата година, казват, че приемат тялото си такова, каквото е.

Тагове
36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.