Интимните отношения са сложна тематика, особено в частта Марс и Венера. Само че колкото и да са еманципирани дамите в днешно време, господа, можете да сте сигурни, че те не са като вас. Трудно ще е да разберете как мислят представителките на нежния пол, както и обратното. Затова вместо да хабите излишна енергия за подобна невъзможна мисия, по-добре внимавайте за някои неща. Като например

Какво не трябва да казвате на половинката си.

За да запазите удоволствието от интимността по между си, не е зле да редуцирате въпроси и изрази като следните:

  1. Свърши ли вече? - би следвало да сте разбрали, а ако не сте, вероятно имате още работа за вършене.
  2. Скоро ли ще свършиш? – еее, да не би да бързате за някъде. Както е казал Мечо Пух, колкото повече, толкова повече.
  3. Моята бивша обикновено правеше/казваше… - изречения като тези гарантирано няма да ви донесат нищо добро. Че кой обича да го сравняват с бившия/бившата или да слуша постоянно за него/нея.
  4. По дяволите, забравих да се обадя на майка ми – след бившата това е следващият „враг” номер 1. За да спечелите дамата завинаги, трябва да знае, че няма по-важна от нея (или поне да я накарате да мисли така, пък ако искате, да звъните на майките си през половин час).
  5. За какво мислиш? – дори и да ви каже, 100% трудно ще я разберете, нали вече уточнихме, че мъжете са от Марс, жените – от Венера.

Това са само част от забранените фрази, вероятно можете и вие (от опит или наблюдения) да добавите още. Като цяло трябва да е ясно, представителите на двата пола са като различни вселени и най-опасното нещо е да повярваш, че напълно си разгадал половинката.
 

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.