Взаимоотношенията са сложно нещо, това е ясно. У нас в тази връзка старите хора казват, че за всеки влак си има пътници, но предвид живота в 21 век сме склонни да оспорим това твърдение. Изискванията на всички стават все по-големи, а склонността към компромиси – все по-малка.

Освен това съществува и едно твърдение, че жените харесват лоши момчета. Може и така да е за някои от представителките на силния пол, но при други не е това – добрите момчета просто не разбират колко близо са до това да ги спечелят и са твърде пасивни. Съвременният живот е живот на високи обороти, а пасивността и търпението не са сред предимствата.

Причини

Фокусират се върху недостатъците си

Повечето момчета се съсредоточават върху причините, поради които жените може да не ги харесат, вместо да се фокусират върху силните си страни. А жените могат да бъдат привлечени от толкова различни неща, не бъдете прекалено критични към себе си.

Т.нар. „пеперуди в стомаха“ не се появяват, когато сте перфектни във всичко, а когато просто чарът ви плени момичето. Когато това се случи, бъдете сигурни, че тя няма да обърне внимание на нещата, които смятате за свой недостатък.

Не знаят как да накарат жените да се чувстват привлечени

Всичко е въпрос на комуникация, а понякога добрите момчета са твърде стеснителни и не могат да представят себе си такива, каквито са. Поне не още в началото, така че това също е една от причините дамите просто да не им дадат шанс. Ааа и още нещо, много от тях не са наясно за многобройните тестове, на които жените подлагат мъжете, за да проверят дали това е техният човек. А без това знание, когато нещата се объркат, те просто се отказват.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.