Всички сме чували за жените за милиони, но малко от нас са ги виждали. Е, дойде моментът да ви покажем една такава. Джейн Тапър - съпруга на Пол Тапър, който от своя страна много обича да посещава местната кръчма. Дотолкова обичал, че един ден на Джейн ѝ писнало, а това довело до гениална идея - да вдигне кръчма в двора си. И така Пол вместо да се измъква, за да ходи в кръчмата, да си пие в задния двор със същото удоволствие и същевременно да бъде при семейството си.
 

 

48-годишната Джейн, която работи като медицинска сестра, обаче не пресметнала, че кръчмата ще ѝ излезе доста скъпо. И въпреки това я направила. 15 000 паунда да подравни градината и да постави основите. Още 2700 паунда за изграждане на конструкцията. Използвала всичко най-евтино за декорация, но направил специален космически кът. Това ѝ коствало още 750 паунда. В крайна сметка за около 20 000 паунда кръчмата била готова и получило името "The Doghouse Inn".
 

 


„Съпругът ми Пол винаги е обичал да се изнизва и да обикаля местните кръчми. Не можех да намеря начин да го задържа у дома. И така ми дойде идеята - защо да не направя кръчма вкъщи. Станах "хазайка", а след като кръстих името - винаги мога да кажа, че мъжът ми е в къщичката на кучето", разказва Джейн.
 

 


Децата им, които са над 20-годишни, смятат, че изградената кръчма е страхотна и ще спести пари на семейството. Дори самият Пол е доволен.

"Страхотно е да разпускам в тази кръчма и наистина имам чувството, че съм в някое от любимите ми местни заведения", споделя щастливият Пол.

 

 


 

17 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.