Някой може ли да каже, че Анджелина Джоли не е божествено красива?! Обявена e за най-красивата жена на света от няколко списания, включително от Forbes. А също така има и много успешни филми за гърба си. Печели престижната филмова награда Златен глобус за ролята си в лентата „Джия“. Има зад гърба си над 40 филма и е най-високоплатената актриса в Холивуд няколко поредни години.

Загубата на майка ѝ обаче е най-големият удар за нея. Тя умира от рак и затова Анджелина взима решение, подлага се на операция за премахване на  гърдите. Широката публика я определя като  успешна, красива и богата актриса. Зад този блестящ образ обаче се крият дълбоки рани, сълзи и трудности. Ето най-големите ѝ премеждия.

#1 Баща ѝ напуска семейството, когато тя е бебе. Майка ѝ приключва своята актьорска кариера, за да отглежда нея и брат ѝ. Живеят трудно и бедно.

#2 Като тийнеиджър мечтае да бъде погребален агент.

#3 В училище не е популярна, често е била обект на подигравки заради външният си вид - била е много слаба, с очила и е носила дрехи втора употреба. Била е пълен аутсайдер.

#4 Не е имала приятели. До навършването на 20-те си години е опитала всички наркотици, минала е през хранителни разстройства и тежка депресия.

#5 Първият ѝ филм „Киборг 2“ се оказва пълен провал. Това ѝ докарало нова депресия и пълен отказ за снимки в продължение на година.

#6 Следващият ѝ филм я среща с любовта - Джони Милър, и се жени за него. Лентата, в която се снима и ѝ носи популярност, се казва „Хакери“.От този момент кариерата и потръгва.

#7 За момент се чувства в застой и се оттегля от снимачната площадка. Записва се да учи кино.

#8 Периодът 1999-2000 е нейният истински звезден миг. Тя печели „Оскар“ за поддържаща роля във филма „Луди години“. Следва сватба за Били Боб Торнтън. През 2000 г. участва в „ Да изчезнеш за 60 секунди“. Това е най-касовият ѝ филм, оттук насетне лицето ѝ става разпознаваемо в световен мащаб.

#9 Следващата ѝ роля е в касовата поредица Tomb Raider - по едноименната видео игра. За ролята си на Лара Крофт тя се учи на бойни изкуства. Филмyt е истински касоразбивач и я изстрелва в редиците на успешните и търсени имена.

#10 През 2006 г. тя е една от най-високоплатените актриси.

#11 Годината 2007 е белязана от смъртта на майка ѝ. По тази причина Анджелина Джоли разрежда филмовите си ангажименти. Трябват ѝ над 2 години, за да се съвземе от загубата.

#12 Последният и брачен партньор е Брад Пит. Двойката има 6 деца.

Вярва в свободата на духа. Намерила е истинското призвание в живота си. Помага на хора в нужда, прави дарения и призовава хората да правят същото.

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.