Фенове ли сте на Вин Дизел? Фенове ли сте на комиксите и техните екранизации? Ако отговорът е „да“, запазете си билет за филма Блъдшот. Лентата е с учатието на Вин Дизел в главната мъжка роля и е базирана на хитов комикс от миналия век!

Валиант комикс /Valiant comics/ стартират своята дейност през далечната 1989 година. Минават през много премеждия както и фалит, когато през 2005 г. стъпват смело на  пазара и се утвърждават сред почитателите на комикси. Те създават супер свят, в който битките се водят от злодеи, супергерои и хора без супер сили, но със супер тренирани умове и тела.

Блъдшот е един от най-известните им герой. Той е създаден през 1992 година.

Да се върнем на филма. Екранизацията определено има моменти, който ще ви държат в напрежение. Рей Гарисън /Дизел/ е американски войник, който умира по време на служба. Събужда се като супергерой наречен Блъдшот. Той е неразрушим, вместо кръв във вените му има нанити - технологичен връх! Създаден е, за да служи на нечии интереси. Без собствени спомени, контролиран дистанционно. Различен е от всичко, което сте виждали. Може ли нещо да се обърка?

Премиерата на касовата лента ще е на 13-ти март.

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.