Руското анимационно студио "Союзмултфилм" отдавна се е заело с рестартиране на популярната от едно време анимация "Ну, погоди!. Сега вече "актуализацията" е факт.

На официалната страница на студиото в Instagram се появи публикация, която изобразява новата визия на героите на вълка и заека. Създателите се е наложило да търсят дълго време подходящи образи.

И ако образът на Вълка бе представен от студиото по-рано, то в новата публикация вече може да се види и Заека. 

Как е създаден образът на Заека

Служителите на анимационното студио е трябвало да обмислят около 30 версии на този герой - те се търсили изображение, което не само да предаде характера на героя от стария анимационен филм, но и да го промени до известна степен за съвременната реалност.

 

Много хора смятат, че заекът изглежда твърде дръзко - в старата версия на анимационния филм този герой е бил по-спокоен и сериозен. Занимава се със спорт, бил доста разумен, но в същото време мил и донякъде срамежлив.

 

Новата версия на заека, разбира се, е добра по своему, но ще бъде възможно да се разбере дали създателите са успели да предадат характера на героя едва след пускането на карикатурата. Очакваме с нетърпение новите епизоди и се надяваме, че аниматорите са успели да запазят общото послание на " Ну, погоди!". 

В същото време обаче доста потребители в мрежата намират голяма прилика между новият заек на "Ну, погоди" и героинята от друга анимация „Зоотопия“ - Джуди Хопс.

 

По-рано стана известно, че премиерата на анимацията ще бъде тази зима. Вълкът в новите серии ще говори с гласа на Гарик Харламов и вече няма да пуши. Заекът ще бъде озвучен от шоумена Дмитрий Хрусталев.

„Союзмултфилм" обяви старта на разработката на ново продължение на анимационния сериал в чест на 50-годишнината на любимите герои. Очаква се първият сезон да се състои от 52 серии, а студиото вече представи образите на трима нови герои. Те са язовеца Тим, таралежа Шу и сърничката Уля.

Харесайте страницата на Jurnal.bg и във Facebook

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.