Мъжете искат да са като него, а жените искат да бъдат до него. Бивш кечист и настоящ актьор, това е най-краткото описание, което може да се даде за Дуейн Джонсън-Скалата. Филмовата му кариера започва през 2001 г. и от тогава не е спирала. Ако още не сте се запознали с участията му на Големия екран, започнете с тези филми.

  • Гордо изправен / Walking Tall, 2004

Лентата е базирана на действителен случай, а в главната роля е Скалата, разбира се. Героят му се завръща в родния си град след военна служба, но вместо да завари някогашното спокойни градче, той се натъква на ужас, насилие и наркотици. Затова взима нещата в свои ръце и разтърсва из основи града. Това е неговият начин да реши проблемите.

  • Безпощадно / Faster, 2010

Образът, в който Скалата влиза, търси отмъщение за екзекутирания си брат. В екшъна е замесено и корумпирано ченге, както и отлично обучен убиец. Филмът е глътка свежест, въпреки тежкия си жанр - трилър. Липсата на типичните смешни моменти за някогашния кечист е плюс.

  • Унищожителите / Rampage, 2018

Ако сте фенове на екранизациите за Годзила и Кинг Конг, не изпускайте този филм. Сюжетът представя опити с животни, които пазят в пълна тайна. Всичко излиза извън контрол и няма място за тайни. Нашето момче, в главната роля, се заема да спаси света.

  • Бързи и яростни: Хобс и Шоу / Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw, 2019

Последният /засега/ филм от поредицата "Бързи и яростни" набляга на персонажите на Дуейн Джонсън - Хобс, както и на този на Джейсън Стейтъм - Шоу. Вирус, който ще стопи световното население, е причината за цялата разправия. Словестни нападки, екшън, мускули, малко любовен сюжет и много пиперлив хумор, това ви очаква. Ефектите и бойните сцени са зрелищни и на ниво.

32 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.