Хитовият сериал „Под прикритие”, който прикова българските зрители пред екрана на националната телевизия БНТ, вече ще се излъва по Нова телевизия. Двете медии подписаха договор и частната телевизия закупи всички 60 серии на продукцията.

Детайлите по сделката не са ясни, но феновете на сериала ще могат да го изгледат отново, а и да загреят за очакващите се нови серии. От доста време се говори все по-усилено, че снимките за нов сезон на Куката и компания вече са в ход. Вероятно това е и причината Нова телевизия да закупи първите 60 епизода. Коментира се, че първо ще бъдат излъчени те, а през това време ще са готови новите епизоди, които ще започнат след края на тези, които вече видяха ефир.

"За мен това е голямо постижение, защото е признание за труда на БНТ. Изрично искам да благодаря на новото ръководство на Нова телевизия, което вярно на принципа, че подкрепя българското кино и българските сериали, е оценило високо нашата продукция и дава възможност на своите зрители да го видят. Радвам се, че обществена телевизия не в конкуренция, а в партньорство може да работи с частните медии на пазара и взаимно да бъдем полезни едни на други, взаимно да правим бизнес - за мен това е добра стъпка напред", съобщи шефът на БНТ Емил Кошлуков.

"Под прикритие" е  най-продаваният български сериал. Той обиколи три континента и беше преведен в близо 200 територии от цял свят.

 

Напиши коментар