След като се наложи „Дисни“ да закупи обратно важния текст на „Възходът на Скайуокър“ от „Ибей“, който беше пуснат за сумата от 85 долара, всички започнаха да се питат как той е попаднал там.

John Boyega

Оказа се, че причината е невниманието на актьора Джон Бойега. По време на гостуване в сутрешно предаване, той се признава за виновен. Актьорът обяснява ситуацията: „Точно в този момент се местех в друг апартамент и оставих сценария под леглото си. Казах си - ще го оставя там и като се събудя утре сутрин, ще го взема и ще го преместя.“ 

По думите му по-късно същата вечер в дома му отишли приятели, с които си спретнали парти и той забравил за текста. Бойега допълва: „Няколко седмици по-късно един чистач намира сценария и го пуска в „Ибей“ за около 85 долара“.

Това не е първият такъв случай. Много от известните актьори имат подобни гафове. Например Ръфало, известен с ролята на Хълк, случайно излъчил видео от началото на „Тор: Рагнарок“ по време на предварителна прожекция, когато забравил да изключи телефона си.

44 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.